Riktigt bra hjälp med vår värmepump

God eftermiddag och välkommen! Vad roligt att du har hittat hit och att du kommer läsa ett av mina inlägg. En fin måndag som denna kommer du få läsa om den hjälpen jag har fått med värmepumpar i Säffle från företaget YPR, om ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Till vårt hus finns det en tillhörande värmepump, den har fungerat felfritt fram tills för bara några veckor sedan. Vi upptäckte det genom att det inte längre blev samma värme inomhus, dessutom började den låta betydligt mer. Vi började då fundera kring värmepumpens levnadslängd, ifall det var dags att byta ut den eller om det endast behövdes lite service. Det visade sig att den bara var i behov av service. Det fick vi reda på av företaget YPR när vi kontaktade dem, vi visste att de jobbade med värmepumpar i Säffle och såg därför möjligheten att få deras hjälp. All den hjälpen vi fick av dem var helt underbar, jag hade inte kunnat tänka mig att få bättre hjälp än den vi fick. Utöver att vi fick bra hjälp fick vi även ett bra bemötande, deras personal var väldigt trevliga och bemötande. De två delarna tillsammans gjorde att hela upplevelsen blev mycket bättre, jag är mer än nöjd över allt de har gjort för oss. Med det sagt skulle jag helt enkelt bara vilja avsluta med att tipsa er om det här företaget om det skulle vara så att ni också är i behov av hjälp med värmepumpar i Säffle, eftersom jag fick så bra hjälp av dem kan jag inget annat än tro att ni kommer få lika bra hjälp om ni vänder er till dem.